5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Internetle Pul Qazan

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    2

    Internetle Pul Qazan

    GomezPeer
    İnternete bağlandığınız için para kazanmak fikri cazip gelirmiydi… Öyle oraya buraya tıklamanıza, reklam penceresi seyretmenize hatta bilgisayar başında bulunmanıza da gerek yok. Bilgisayarınızı açın ve bırakın arka planda çalıştırdığınız ufak bir program sayesinde para kazanmaya başlasın bilgisayarınız… Konsept ilginizi çekmiştir umarım. Alanında yıllardır ilk olan servis konseptinin halen başarılı bir uygulayıcısı.
    Peki konsept ne? Bir şirket sırf internete bağlanıyor olduğunuz için size ne diye para ödesin? bu soruların cevaplarına geldi sıra… Şirketimizin adı yazımızın başlığını oluşturan Gomez… Şirket, bilgisayarınıza indireceğiniz ufak bir program aracılığı ile, kendi networkünde kayıtlı sitelerin dünya üzerindeki çeşitli noktalardan erişim hızını takip ediyor. Bu amaçla kendisine üye ticari işletmelerden performans ölçümü için para alıyor. Bu aldığı parayı da, sizin bilgisayarınızın işlemci gücünü kullanarak ölçümleme yapmakta olduğu için sizinle paylaşıyor. Tabii binlerce dolarlardan bahsetmiyorum ve ne yazık ki her ülkede limitli bir kullanıcı segmentini kabul etmekte. Kabul kriterleri ise genelde ülke ve bağlantı hızınızla ilintili. Tüm dünyadan üye kabul etmekte olduğu için üye olmaya çalışmakta fayda var.
    Servisten ödeme alabilmeniz için hergün günlük 4 saat internete bağlanmanız gerekmekte. Bu hergün internete bağlı kalmanız anlamına gelmiyor. Ama internete günde minimum 4 saat bağlantı yaptığınız zaman dilimlerinde servis performans ölçümü yapmakta ve bu sayede ödemeye hak kazanmaktasınız. Yani bugün 3 saat, yarın 7 saat bağlandığınızda bir günlük işlem süresi için ödeme alabileceksiniz…

    İnternette geçireceğiniz her saat için servis size 10 cent ödeme yapmakta. Bilgisayarınızın CPU’sunu kullandığı zamanlar için ise saat başı 5 cent ödeme yapmakta. Özellikle sınırsız bandwith ile internet hesabı olanlar bilgisayar başında olmadıkları zamanda programı açık bırakırlarsa, geceleri yatarken mesela, faydalı olacaktır.

    Aynı anda birden fazla bilgisayara kurulum yapabilmektesiniz. Dolayısı ile birden fazla bilgisayar olan bir networkünüz varsa veya internet cafeniz, uğraştırmayan pasif bir gelir kaynağı olarak kullanılabilir.

    Aylık minimum ödeme miktarı 5$. Ödemelerinizi paypal ve moneybookers üzerinden alabilmektesiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta aynı email adresini kullanıyor olmanız. Yani ödeme yöntemi olarak paypal seçti iseniz, paypal için kullandığınız email adresi ve gomez için kullandığınız email adresi olmalı. Moneybookers içinde tabii aynı durum geçerli. Hala hesabınız yoksa, üye olmadan önce bir paypal hesabı veya moneybookers hesabı açmanızda fayda var.

    Sisteme katılacak olan herbir aktif üye için servis 1$’lık bir de bonus vermekte.

    Servis oldukça eski ve yıllardır ödeme yapmakta ama belirttiğim gibi üyeliğe seçilmek için belirsiz kriterlerinin mevcudiyeti ve her üye olanın kabul edilmemesi en büyük handikapı. Yine de denemesi kesinlikle gerekli bir servis olduğuna inanıyorum.

    Maddeler halinde özetleyecek olursak şirkete üye olmak için yapmamız gerekenler:
    Gomez Peer adresinden servise üye olmak. Üye olmadan önce ise halen hesabımız yoksa paypal veya moneybookers hesaplarımızı açalım. Kayıt işlemi anında bu bilgileri girmeniz zorunlu çünkü…
    Üye kaydınızı yapar yapmak programı bilgisayarınıza indirip arka planda çalıştırmaya başlamalıyız.
    10 gün içinde servise kabul edilip edilmediğimizi bildiren maili alacağız. Bilgisayara indirdiğimiz program penceresinde de o anki durumumuz gösterilmektedir.
    Program birden fazla bilgisayarda aynı kullanıcı adı fakat ayrı bilgisayar isimleri altında kullanılabilmektedir. Dolayısı ile çalıştırdığımız bilgisayarlara ayrı isimler halinde aynı hesap altında kurulumu gerçekleştirebiliriz. Bu yolla kazancın birikme hızını arttırmak mümkün olabilecektir.
    Programı yüzlerce makineye kursanız bile aylık kazancınız 45$’ı geçemeyecektir. Dolayısı ile bu bilgiyi akılda tutarak yayılmakta fayda var. Ama alt aktif üyelerinizden gelecek kazanç için böyle bir sınır yok. Yani 100 makineye de kursanız aylık en fazla 45$ kazanabiliyorsunuz ama sisteme 100 aktif üye kazandırırsanız o ay 100$ üyeler için size ödeme çıkılmakta.
    Unutmayin üye olmak için gec kala bilirsiniz.Çünki her ülke için sınırlı üyelik var.

    Üye olmak için tiklayin:


    GomezPeer Programı:

    Üyelik işleminde kabul edilmenin belkide en can alıcı noktası programı hemen indirip kullanmaya başlamanız. Üye olduğunuzda otomatik olarak genelde “Pending-Bekleme” sürecinde kalıyor hesabınız ve o anki ihtiyaç ve kullanım sıklığına göre hesabınız “Active-Aktif” konuma geçirtiliyor veya reddediliyor… Üye olurken internete bağlantı hızınızı doğru seçmeye özen gösterin çünkü bu veri anahtar öneme sahip. Üyeliğe kabul edilip edilmediğinizi belirten emailin gelme süreci 10 günü bulabilmekte… En azından bu süreçte programı düzenli kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    2

    Re: Internetle Pul Qazan

    Uye olmak ucun bu linke tiklayin.Onceden tesekkurler.

  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    2.189

    Re: Internetle Pul Qazan

    essiii

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    3

    Re: Internetle Pul Qazan

    internetde pul qazanmagin en real yollari.buna 100% emin ola bilersiniz.

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    4

    Re: Internetle Pul Qazan

    Indi Gazanmag Vaxtidir
    Her gun 10 degige saytlara baxmagla pul gazana bilersiniz
    Demeli birinci girisizniz [ seyfesine ve uzv olursunuz.
    sonra girirsiniz [ ve bu saytdada uzv olursuz ve baslayirsiz pul gazanmaga.
    Onbux sayti sizin saytlara baxmagviza gore pul oduyur.
    1 aydan sonra 30-60$dollar gazanmis olursunuz
    Tercume ucun [
    Saytdaki Pullariniz 2$ oldugdan sonra (alertpay) sotuna ve ordandaki bank sotunuza pullarinizi kocure bilersizniz
    Ugurlar...
    Suallarla bagli>>>>(Email - [email protected])

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.