[

Wolink.in
2017 yılının Mart ayında kurulmuş oldukça güvenilir bir link kısaltma sitesidir ve bir nevi firmadır.
Ödemeleri haftalık olarak yapmalarına rağmen kesintisiz eksiksiz bir şekilde yapmaktadırlar. Ödemeleri geciktirdiklerinde ise bunun sebebini duyuruda belirtip tüm üyelerinden özür diliyorlar ve telafi olarak bonuslar gönderiyorlar. Kesinlikle sizi mahçup etmeyecek,mağdur bırakmayacak bir firmadır. Sistem gizliliğe oldukça önem veriyor. Üyelerinin gizliliğini koruyorlar.
Peki neden tercih etmelisiniz?
1-CPM oranları maksimum! Daha fazla kazanç veren (Türkiye için) yok diyebiliriz. CPM oranları o kadar iyi ki şöyle anlatayım sizlere;
1000 tıklanma yaptınız diyelim normalde 1000 tıklanmaya Türkiye için 15 TL veriyorlar. Fakat yurtdışı trafiğiniz varsa sorun etmeyin onuda sayıyor. Yurtdışı trafiklere de yüksek miktarda kazançlar veriyorlar. Bu en önemli avantaj bence.
Onun dışında pek bilinen bir site değil. Bu yüzden haksızlık edildiğini düşünüyorum. Yakında günlük ödemeye geçeceklerini söylüyorlar ki yapacaklarını da düşünüyorum.
Adsense reklamlarını kullanıyorlar ve bu ziyaretçileri pek rahatsız etmiyor.
Yöneticileri azimli saygın ve eğlenceli bireyler. Skype'ta muhabbetimiz oluyor. İnsanlar onlara güven veren firmalarla iş yapmak istiyor. Bu siteyi sizlere şiddetle öneririm. Azerbaycan trafiğinede yüksek vermektedir. Detaylar için siteyi ziyaret edebilirsiniz google'da araştırmalar yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış kullanmak isterseniz kullanın böyle siteleri büyütün. Kesinlikle hakediyorlar.

[