3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Internetle qazanc

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Mesajlar
    2

    Lightbulb Internetle qazanc

    Internetle pul qazan (neobux)

    Mənim kimi bir çoxlariniz bir zamanlar internetdən pul qazanmaq haqqinda fikirləşmisiniz.Belkə buna cəhd belə göstərmisiniz amma bəzi dolandirici saytlar sizi həvəsdən salmiş ve bu ishə olan inaminizi öldürmüşdür.
    Mən çoxdandır internetdə bu ish üzrə araşdirma aparıram, bir çox PTC ( Paid to Click) yəni tikla və qazan saytlarina üzv olmuşam, amma sonra araşdirmalarım nəticəsində həmin saytların insanları aldatmaqdan başqa bir işə yaramadıqların bilmişəm.Bir müddet sonra mənNeobux adinda bir PTC saytla taniş oldum və sayt haqqinda araşdırma apardım.Minimum məbləğin 2 dollara çatdığında pulun Alertpay hesabına köçürülməsinin mümkün olduğunu öyrəndim.Hal- hazırda mənim özüm də Neobux PTC saytına üzvəm.

    Qeydiyyatdan sonra hesabınıza daxil olub ( Login ) view advertisments yazısına tik edirsiniz və buradakı reklamlara girib hər birinə 5 saniyə müddət ərzində baxırsınız.Hər reklama baxmagınıza göre 1 cent qazanırsınız.Standart üzvlər ücün gündəlik şəxsən öz gördüyümü diyirəm 10-16 reklam verir və bu da gündəlik 16 cent deməkdir.

    Indi bəlkədə bu məbləğ sizə az görünür amma işin ən yaxşı tərəfi öz adının altından referral toplamaq və ya pul ilə bir aylıq kıralamaqdır.Onlar gündəlik hər tıkladıqlarında həm onların balansına 1 cent daxil olur həm sizin.Bu o deməkdir ki əgər siz 16 reklama tıklasaz, sizin təklifinizlə üzv olan adam da 16 reklama tıklasa sizin hesabınıza 32 cent daxil olur.Referralların sayı çoxaldıqca sizin qazancınız da həmçinin çoxalır. Refleri tebiiki tapmaq ve buracelb etmek cox cetin oldugu ucun neobux ref kiralamaq iwine girdi beleki siz 500 ref kiralasaniz ayin axrinda her birinden 20 cente yaxin pul goture bilersiz buda 100$ pul demekdir.bundan elave minijoblarli yerine yetirmekle gune erzinde elave 1$ a yaxinda pul elave ede bilersiniz balansiniza ve 90$ yigalandan sonra premium uyelik alin ve reflerinizden gelen gelir ve tik bawina gelir 2 defeyecen arta biler.

    Son olaraq bunu dimək istəyirəm ki, çoxlarımız vaxtımızın böyük bir hissəsini internetdə keçiririk və bu boş vaxtı deyərləndirmək lazımdır.Hergun yarim saat vaxtimizi ayirmaqla neobuxla internetden ayliq gelirimizi 900$ a dek (ve ya daha cox refler artiqca artir) artira bilerik
    [
    neobux- a üzv olsaq hec nə itirmirik.Ə
    gər siz referralsız olaraq üzv olsanız belə sonra bir başqası sizin xəbəriniz olmadan sizi özünə referral olaraq kiralayacaq.

    LİNK burdan qeydiyyatdan kecin ve bawlaya bilersiz . daha etrafli diger yazilarimdanda oxuya bilersiniz




    Menbe:internetle pul qazanmaq , online qazanc rehberi ve daha etrafli melumatlar

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Mesajlar
    3
    Qardaş NeoBux -u men neche ildirki işledirdim ama bir neche ay ishletmenim akauntum oz ozune baglandi, burdada biraz aktiv olmayan kimi akaun silinir. neo bux -da tikla qazan sistemidi dee bux -du...

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Mesajlar
    1
    bes o pullari mene kim gonderecek?

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 07-14-2013, 12:57 AM
  2. İnternetdən qazanc
    By Azerbaycanli in forum İnternet
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 02-16-2013, 01:57 PM
  3. Oturaq iş: rahat qazanc, yoxsa cana qəsd?
    By Baku in forum Maraqlı Xəbərlər
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 12-20-2012, 07:28 PM
  4. Internetle Pul Qazan
    By milyoner in forum İnternet
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06-11-2011, 04:08 AM
  5. Internetde 100% qazanc!!!!
    By araz258 in forum İnternet
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 09-12-2010, 08:43 PM

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.