Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Gökhan Ünal, ikinci yarı için iddialı açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertliler'in 3 milyon 250 bin euro ve Burak Yılmaz karşılığında 3,5 yıllığına renklerine kattığı golcü, "Şanssız bir ilk yarı geçirdim. Atacağım gollerle şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum" dedi. Gökhan, bugün imza atıp Antalya kampına katılacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal, yeni takımıyla şampiyonluk yaşayacağını söyledi. Sarı-lacivertliler'in 3 milyon 250 bin euro ve Burak Yılmaz karşılığında renklerine bağladığı golcü, "Lider bir takıma gidiyorum. İkinci yarı atacağım gollerle şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum" dedi.

HERKES KİM OLDUĞUMU GÖRECEK

Trabzonspor'da başarısız bir ilk yarı geçirdiğini hatırlatan Gökhan, "Kayserispor'da 25 golle gol kralı oldum. Trabzonspor'da da ilk sezonumda 15 gol attım. Bu sezonun başında sakatlık yaşadım. Şansızlıklar oldu. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Fenerbahçe'de patlama yapacağıma inanıyorum. Herkes kim olduğumu bir kez daha görecek" diye konuştu.

YILLIK 1,5 MİLYON DOLAR ALACAK

Trabzonspor'dan ayrılarak bugün Fenerbahçe'nin Antalya'daki kampına katılacak olan milli futbolcu, sarı-lacivertli kulüple 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Gökhan Ünal'ın Fener'den yıllık 1,5 milyon dolar alacağı bildirildi. Bu arada, Fenerbahçe Kulübü de resmi sitesinden bir açıklama yaparak transferin bittiğini resmen duyurdu.

TRABZON'DA 45 MAÇTA 17 GOL ATTI

Trabzonspor'un 6 milyon 250 bin euroya transfer ettiği Gökhan Ünal, bordo-mavili takımda 45 lig maçta 17 gole imza attı. Bu gollerin 15'ini geçen sezon atan Gökhan, ilk yarı 13 maçta ancak 2 gol atabildi. Ünal, Kayseri'de 25 golle gol kralı olmuştu.