Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

BuGüN DiLeK TuTuN!!!

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    BuGüN DiLeK TuTuN!!!


    Bugün dilek tutun!
    Mynet Astroloji Danışmanı iremSu, 12 yılda bir gerçekleşen Venüs'ün Jüpiter'le kavuşumuna dikkat çekti.
    "Bugün 04:14 itibariyle Venüs gezegeni Jüpiter'le 07:00 Neptün gezegeni chiron astreodi ile gökyüzünde kavuşmuş olacaklar. 12 yılda bir gerçekleşen bu olayda, Neptün gezegeninin chironla olan kavuşumunu şu anda yaşayanların bir daha görebilmesi mümkün değil. Neptün'ün zodyaktaki tüm burçlardan geçişi 15 yıl çarpı 12 burç=180 yıl olduğunu düşünürsek biz insanoğlu için ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Bu iki oluşumun sizleri tüm sıkıntılarınızdan kurtarmasını, mutluluklarınızı misliyle artırmanızı, isteklerinizi gerçekleştirmesini, yaralarınızı sarmasını, sizi bereketlendirmesini diliyorum. Bugün bir dilek tutmayı unutmayın" dedi.
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    VENÜS'ÜN JÜPİTER'LE KAVUŞUMU BURCUNUZU NASIL ETKİLEYECEK?
    Koç 21 Mart - 19 Nisan


    Sevgili Koçlar güne burcunuzda ilerleyen Ay gezegeninin etkisi altında başlamaktasınız. Duygularınızın düşüncelerinizle aynı doğrultuda olduğu bugün, hem fiziksel açıdan aktif ve gayet canlısınızdır hem de kişisel olarak kendinizle barışık. Ay gibi son derece duyarlı bir gezegeninin ateş nitelikli Koç burcunda ilerlediği günlerde ister istemez bencilleşir. Kişi kendine ait olan ve sahiplendiği herşeyi sonuna kadar mücadele ederek korumaktan yanadır. Durum böyle olunca dışa karşı sert ve taviz vermez bir kişi profili çizebiliriz. Ancak şu var ki giydiğimizle, konuşmamamızla, tavırlarımızla oldukça dikkat çekeceğimizi söyleyebiliriz. Kısaca bu enerji sayesinde güne artı puanla başladığınızı söyleyebiliriz. Günün ikinci enerjisi, Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur.

    Ay gezegeninin Koç burcu etkinliği altında iken gerçekleşen bu durum, sizleri hayatın daha ulvi ve daha zengin olan iç alemine yöneltir. Bu yöneliş hem hayata daha geniş bir açıdan bakabilmenizi hem de aşkla kendinizden geçebilmenizi sağlayabilir. İnsan böyle bir enerji sayesinde ruhsal olarak kendini yenileyebilir, zorluklara direnebilir, mutluluğu dış dünyada aramak yerine kendi içinde bizzat bulabilir. Günün son enerjisi, umutlarınız ve ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda içinizdeki dahiyi keşfetmenizi sağlayan enerjidir. Bu keşif, eskiden bu yana arzuladıklarınız ile bundan sonrası adına düşündüklerinizi elde etmek için size liderlik gücü kazandırır. Bu güç sayesinde, yeni ve farklı bir rota belirleyebilirsiniz.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.

    Boğa 20 Nisan - 20 Mayıs

    Sevgili Boğalar günü üç önemli enerjinin etkisi altında başlamaktayız. İlk yansıma Ay gezegeninin ateşleyici önderlik gücünüzü açığa çıkarıcı Koç burcundaki ilerleyişi. Bu ilerleyiş özellikle hayallerinizi gerçekleştirmek ve bunları etrafınızdaki dünyada gösterebilmek adına öncelikle kendi kendinizle başbaşa kalarak gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlar. Bu etki altında o ağır ve ciddi havanızdan uzaklaşır, bazı durumlara artık yeter diyebilmeyi başarırsınız. Ancak yeter derken, bunu insanlar üzerinde baskı kurmak veya elinizdeki güçle onlara saldırmak anlamında söylemiyorum. Bilakis, zorluklarla nasıl mücadele ederim, huzura nasıl kavuşurum şeklinde bir iç gözlemde bulunmanızı öneriyorum. İşte Ay gezegeninin gücünden böyle düşünerek olumlu şekilde yararlanabilirsiniz. Günün ikinci enerjisi Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur.

    Bu enerji ileriye yönelik hedefleriniz, liderlik gücünüz, kendinizi ispat etmeniz ve ben güçlü bir insanım diyebilmeniz adına size gerekli olan motivasyon gücünü sağlar. Bu güç doğal olarak şu anda yaşamış olduğunuz sıkıntıları, sorunları aşabilmeniz için bir ilahi yardımdır. Bu sayede önünüzü görebilmeniz mümkün olur. Şu aralar her ne kadar Satürn-Pluto gezegenleri arasında zorlu bir görünüm olsa da, bu kavuşum ilerisi adına derinden derine sizi destekler. Hemen bir mucize beklemeyin. Ancak şu var ki, arkanızda bir güç olduğunu bilin. Günün son enerjisi, Neptün ve chironun gökyüzündeki kavuşumudur. Bu da bir önceki enerjimiz gibi destekleyicidir. Mesleki konularda şu aralar ters giden durumları, farklı ve sıradışı yöntemler bularak çözüme kavuşturmanızı sağlar. Kısaca içinizdeki asıl özü keşfederek kendiniz için en doğru seçimi yapabilmenizi sağlar.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.

    İkizler
    21 Mayıs - 21 Haziran
    Sevgili İkizler güne üç farklı enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. İlki, Ay gezegeninin önderlik ve mücadele gücü sağlayan Koç burcu etkinliğidir. Bu yansıma, hedef bilincinizi yükseltici, kendinizdeki ham olan yeteneklerinizi ortaya çıkartıcı ve insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Ancak burada bir nokta koyuyorum. Etkili olmak derken bu enerjinin kendi içindeki kaba saba niteliğinin farkında olmanız gerekiyor. Yani etrafınızdaki insanlar üzerinde baskı kurarak ben güçlüyüm, ben ne dersem o olur şeklinde hareket etmemeniz gerekiyor. Tam tersine ben bu işi en iyi şekilde yaparım, ben bulunduğum konumda insiyatifimi kullanabilirim ve gerekirse amacım için sabırla yol alabilirim. Bunu dediğiniz zaman gün içinde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey olmaz. İkinci enerjimiz Venüs-Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur.

    Bu oluşuma hakikaten ihtiyacımız çok fazla. Şu aralar durduk, aynı yol üzerinde kitlenip kaldık. İşte bu kilitlenme kimi zaman direncimizi kırıyor, önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Peki çaresiz miyiz. Hiçbir zaman bu sözcüğü kullanmıyoruz. İnsan güçlü bir varlık. Nitekim bu kavuşum bize içimizdeki gücü açığa çıkararak yeni ve aydınlık bir yolda ilerlememizi sağlayabilir. Karşımıza fırsatlar çıkarabilir veya bundan sonrası adına yeni ve farklı bir kapının önünüzde açılmasını sağlayabilir. Günün son enerjisi, Neptün ve chiron astreoidinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu kavuşum eğitim hayatınızdan tutun da mesleki uzmanlığınızla alakalı konulara kadar her noktada liderlik gücünüzü açığa çıkarıcı ve dış dünya ile entegre olmanızı sağlayıcıdır. Bu sayede yeni ve farklı bir yolda ilerleyebileceğinize dair içsel bir güven kazanırsınız.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.
    Yengeç 22 Haziran - 22 Temmuz


    Sevgili Yengeçler güne birbirinden önemli enerjilerin hoş esintileri altında başlamaktasınız. İlk yansıma Ay gezegeninin yerinde duramayan ateşli Koç burcundaki ilerleyişi. Bunun sizler açısından en önemli etkisi mesleki, dış dünya ile alakalı her türlü işiniz, ailevi ilişkileriniz mevzularında görülebilir. Gün boyu yanınızda olacak bu enerjiyi kullanabilmek için, yenilikçi düşünmeniz, geçmiş geçmişte kaldı şimdi önüme bakmalıyım tarzında kendi kendinize telkinde bulunmanız lazımdır. Siz su grubunun bir üyesisiniz. İster istemez duyarlısınız. Etrafınızdaki olaylardan etkilenme yüzdeniz yüksek. Ancak Ay gezegeni Koç burcunda ilerlerken yeri geldiğinde bazı kişi ve olaylara dur diyebilmeyi başarabilirsiniz. Patronunuz baskıcı mı, işiniz verimsiz mi, kendinizi bezgin mi hissediyorsunuz, istediğiniz gibi bir hayatınız mı yok. Üzülmeyin.

    Bugünkü enerjiler sizden yana. Tamam belki büyük bir mucize olmayabilir. Ancak gerçek mucize, kişinin kendi içindeki asıl güce ulaşması değil midir? insan isterse her türlü zorluğu yener diyoruz. Bunu nasıl yapabilir? Kendine sahip çıkarak, değerlerini savunarak, düştüğü yerden kalkmayı bilerek. İşte bugünkü Venüs-Jüpiter kavuşumu size bunu sağlıyor. Jüpiter inanç gücüyle birebir alakalı bir astrolojik fenomendir. Venüs ise hayatın lezzeti, lüksü. Şimdi bu iki gezegen size hayatınızın bundan sonrasında huzur ve mutluluk içinde yürüyebilmeniz adına destek veriyor. O nedenle güne uyanırken evrensel enerjilerin size göndereceği şansa güvenerek kapıdan çıkın. Unutmayalım ki, geçmişe takılıp kalarak ilerleyemeyiz. Bize düşen önümüze bakmak ve kendimize güvenmek.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.

    Aslan
    23 Temmuz - 22 Ağustos

    Sevgili Aslanlar gün boyu etkili olacak enerjilerinizin ilki, Ay gezegeninin ileri doğru itekleyici, yeni bir deneyimin ilk tohumlarını atabilmenizi sağlayıcı Koç burcu etkinliğidir. Ay astrolojik olarak duygularımız ve bilinçaltımızla alakalı konularda birebir etkili bir fenomendir. Koç burcunda ilerlediği günlerde hayata bakış açınız renklenir, dünyayı ele alış biçiminiz eşsizleşir, kendinizi son derece hızlı ve aktif bir şekilde ifade edebilirsiniz. Keşif arzunuz öylesine ön plandadır ki, sıradan hiçbir şeyin artık önemi yoktur. Yenilenmeliyim, ilerlemeliyim, uzakları yakın eylemeliyim, ben güçlüyüm diyen iç sesinizin size rehberlik ettiğini farkedebilirsiniz. Deneyime ve yeniliklere açık bakabilen bir kişisiyseniz(yükselen burcunuz Aslan, koç, kova, yay, ikizler) ise bu enerji iki misli kuvvetle sizi sarıp sarmalar. Günün ikinci önemli enerjisi Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu ilahi kavuşum özellikle başkaları(eş,aile, güçlü kişi ve kurumlar) aracılığıyla elde edilecek mali gelirlerin simgesi olduğu gibi, yıllardır devam eden sorunlarınıza çare bulabilmeniz adına da destekleyicidir.

    Bu güçlü yansıma altında, artık ihtiyacınız kalmadığını düşündüğünüz ne varsa kurtulabilirsiniz. Herşeyin kalbine inebilmenizi, gerçeklerin özünü kavrayabilmenizi sağlayan bu güçlü oluşumun iş bağlantılarınızdan tutun da borçlarınıza kadar her konuda size destek olacağını söyleyebilirim. Yalnız bu etkiyi bir günle sınırlandırmayın. Gökyüzünde gerçekleşen bir oluşum, gerçekleştiği andan itibaren çalışmaya başlar ve siz farkında olmadan geri planda işlemesini sürdürür. En azından arkamda bir gücüm var diyebilirsiniz. Günün bir başka güçlü oluşum Neptün ve chiron astreodinin kavuşumudur. Bu etki altında yapılan bir evlilik güçlüdür. Sevgi hissi yoğundur. Partnerinizin size olan bağlılığı yücelir. Yeni başlayan bir beraberlik ilahi güçler tarafından korunur. Sorunlar azalır, sizin için hayırlısı olan ne varsa ayağınıza gelir.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.

    Başak
    23 Ağustos - 22 Eylül
    Sevgili Başaklar güne üç farklı enerjinin etkisi altında başlamaktayız. İlk yansıma Ay gezegeninin Koç burcundaki ilerleyişinin sizlere kazandırdığı bütünlük gücüdür. Yani bir başka kişi, durum veya gelişmelerle harmanlanmanız, tek vücut olabilmenizdir. İster ilişkinizde isterse borç-alacak konularında veya ne zamandır kurtulmayı düşündüğünüz herhangi bir mevzuda ateşli bir şekilde kendinizi savunmanız mümkün hale gelir. Günün asıl önemli enerjilerinden bir tanesi de, Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu güçlü yansıma altında partnerinizin sizin üzerinizdeki etkisi yoğunlaşır, size olan sevgisi artar, size doğru yönelmesi, hatalarından ders alması veya sizi mutlulukla şefkatle sarması daha kolaydır. Böylelikle ilişkiniz adına yeni bir oluşumun altına imza atabilirsiniz. Yeter ki birbirinizle kaynaşmayı, birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeyi, beraberliğiniz ellerinizle büyütmeyi kabul edin. Gerisi gayet kolaydır.

    İlişkisi olmayanlar için bu enerji yeni bir kısmetin simgesidir. Karşınıza çıkacak kişi mucizevi şekilde sizi sarıp sarmalar ve aşkın en yüksek zirvesine beraberce çıkabilmenizi sağlar. Aşk anlam kazanmıştır, sanki birden bire ruhunuzun aydınlandığını hissedersiniz. Doğru yer, doğru zaman, doğru insan denilen cümle karşılık bulur. Günün üçüncü enerjisi, Neptün ve chiron astreoidinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu oluşum altında, başta sağlık problemleriniz şifa bulur, ardından iş hayatınızın gündelik temposu içinde görünmeyen bir kuvvet sıkıntılarını giderir. Yenilikçi bir bakış açısıyla karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz kolay olur. İşinizde ustalaşmanız mümkün olur.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  3. #3
    Moderlər
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    2.892

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    him. tuturam amma olmasa bes????
    Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür

  4. #4
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Terazi
    23 Eylül - 22 Ekim
    Sevgili Teraziler güne destekleyici enerjilerin etkisi altında başlamaktasınız. İlk enerjimiz karşıt burcunuzda ilerleyen Ay gezegeninin ateşleyici etkisidir. Bu yansıma, partnerinizin kendi duyguları söz konusu olduğunda kelimenin tam anlamıyla kaplan kesilmesi anlamına gelir ki, bu durum sizler açısından rahatsız edicidir. Ancak şu bir gerçek ki böyle zamanlarda aranızdaki çekim gücü de bir o kadar yoğunlaşır. Günün bir diğer önemli enerjisi, Jüpiter ve Venüs gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu oluşum meslek hayatınız başta olmak üzere her konuda, bugüne dek edindiğiniz tecrübelerinizden yararlanmak adına, iyi ile kötüyü, güzel ile çirkini, gerekli ile gereksizi birbirinden ayırt etmenizi böylece asıl gerekli olanı tespit etmenizi sağlar. Bu ne kadar önemlidir dostlarım. Şöyle bir düşünürsek bu sayede artık bizim için neyin önemli olduğunu daha net görebiliriz. Böylece yanılmaz, kendimiz için en doğru kararı verebiliriz. Kararsız kaldığınız konularda da size netlik sağlayacak bu enerji, seçimlerimizi size yakışır tarzda yapabilmeniz adına destekçinizdir.

    Her konudaki deneyimlerinizi analiz edebildiğiniz için kelimenin tam anlamıyla yaş tahtaya ayak basmamış olursunuz. Dostlarım, bu enerji hakkında minicik bir uyarıda bulunmak isterim. Hani derler ya, gülün dikeni vardır diye. Bu oluşum altında tek dikkat edeceğiniz husus sağlığınızdır. Jüpiter gezegeni geçtiği yaşam alanında genişlikler sunan bir güçtür. Balık burcunda ilerlemesi bağımlılık konularında etkilidir. Yani hayata karşı direnci düşük olanlar ilaç, alkol gibi kurtarıcılardan medet beklerler. Bu konuda lütfen dikkatli olunuz. Unutmayalım ki, biz insanoğlunun içindeki güç, her türlü sorunun üstesinden gelebilmemiz adına bize sunulmuş bir armağandır. Yeter ki o gücün farkında olalım. Bunun yanısıra beslenme düzeninize, uyku saatlerinize dikkat ediniz. Düzenli yaşamaya çalışınız.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.


    Akrep
    23 Ekim - 21 Kasım

    Sevgili Akrepler güne, tüm burçlar açısından destekleyici enerjilerin etkisi altında başlamaktasınız. İlk yansıma Ay gezegeninin Koç burcundaki ateşleyici, teşvik edici, mücadele gücü sağlayıcı Koç burcu enerjisidir. Bu güç hem dikkatli olmayı hem de doğru şekilde değerlendirilmeyi gerektiriyor. Hangi konularda etkili derseniz, çalışma hayatınızla ilgili mevzularda hırslı bir şekilde öne çıkmanız, sizi rahatsız eden meselelere dur demeniz tecrübelerinizi gayet düzgün bir şekilde değerlendirmeniz şeklinde özetleyebilirim. Ancak biraz önce bahsettiğim gibi lütfen dikkatli bir şekilde hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Usulüne uygun şekilde çalışınız, etrafınızdaki insanlarla iyi geçininiz, işi en iyi şekilde öğrenmeye çalışınız, gerekirse tecrübe sahibi olabilmek adına en alttan başlamayı kabul ediniz. Günün ikinci enerjisi Jüpiter ve Venüs gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu oluşum aşk hayatınızla ilgili konularda yılın en şanslı zaman dilimini göstermektedir.

    Şu andaki mevcut ilişkinizin düzene girmesini, eskisinden çok daha fazla birbirinizi sevmenizi sağladığı gibi, ilişkisi olmayanlar için de yeni bir aşkın göstergesidir. Yani siz şu ana kadar düzgün bir aşk yaşamadıysanız bu şifalı güç sayesinde aşkın zirvelerinde dolaşmak ne demektir çok daha iyi anlarsınız. Bu oluşumu sadece bir günlük düşünmeyin. Ancak sizi bir gölge gibi takip edeceğinden şüpheniz olmasın. Belki bugün belki de en kısa sürede hayatınızın aşkına rastlamanız mümkündür. Ayrıca sanatsal konularda da bu enerjiden istifade edebilirsiniz. Eserleriniz diğer insanlar tarafından rağbet görür ve siz ilk defa yaptıklarınızın değerlendiğini hissedebilirsiniz. Neptün ve chiron astreoidinin kavuşumu ise günün son enerjisi olarak dikkat çekici. Ailevi ilişkilerinizi düzenleyici, yuvanızla alakalı konularda sizi yüreklendirici bu oluşum sayesinde tek başınıza ayakta durmanın lezzetini yaşayabilirsiniz. Artık özgür bir şekilde hareket edebilmeniz mümkün olur.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.


    Yay
    22 Kasım - 21 Aralık
    Sevgili Yaylar gün boyu etkili olacak olumlu enerjiler altında güne uyanmaktasınız. 2010 yılın boyunca böyle değerli oluşumlara oldukça ihtiyacımız var. Ay gezegeninin Koç burcundaki ilerleyişi sizler açısından öncelikle kendinizi en güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz adına destekleyicidir. Ok Yaydan fırladı sözüne uygun şekilde hedefinize varmanızı, vurgulamalarınızla, duruşunuzla ilgi uyandırmanızı sağlayan Ayın ateşli ışığı altında özgüven duygunuz oldukça yükselebilir. Öyle bir yükseliştir ki bu, etrafınızdaki insanların emrinize amade olmasını istersiniz. Size göre farklılıklarınız ortadadır ve onlara gereken saygı gösterilmelidir. Her ortamda, her durumda haklılığınızın kabulünden yana olursunuz. Günün ikinci ve son derece önemli enerjisi, Jüpiter ve Venüs gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Saat 04:14 itibariyle başlayan bu enerjiyi günlük bir mucize gibi değil, bundan sonrası adına arkanızda olacak bir güç gibi düşünün. Siz birkaç gün veya birkaç ay sonra bu enerjiyi unutabilirsiniz. Ancak ev sınırlarınız, yaşamınız, girişimleriniz konusunda bir gün bir yerde olumlu bir gelişme yaşadığınızda bu enerjiyi hatırlamanızı çok isterim.

    Öncelikle bu oluşum, yuvanızla alakalı yeni hedeflerin belirlenmesi adına destekleyicidir. Genel bir hazırlık dönemi olabilir. Kimileri için yeni bir taşınma, ev satın alımı, kiralanması, maddi ve manevi anlamda size haz verecek yeni bir gelişmenin işaretidir. Bedeninizin, ruhunuzun, zihninizin aydınlaşıdır. Dini duygularınızın artışıdır. Evliliğiniz, ilişkinizin güçlenmesi demektir. Uzun bir süredir bir arada olanların hayat boyu beraber olmaya karar verişleridir. Ailenin desteğidir. Yurtdışında olanların yurda dönüşü veya denize bağlantılı bir şehre yerleşim demek olabilir. Günün bir başka önemli enerjisi, girişimleriniz konusunda sizi destekleyicidir. Eğitim hayatınızdan yakın çevrenizle olan ilişkinize, iletişimden haberleşme, medya faaliyetlerine kadar her konuda problemlerinizi, sorunlarınızı çözebilmenizi sağlayabilir. Size ileri adımlar atabilmeniz için güç verir. Sizler bu gelişme sayesinde yetenekli olduğunuz konularda kendinizi ispat edebilirsiniz.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.



    Oğlak
    22 Aralık - 19 Ocak

    Sevgili Oğlaklar gün boyu etkili olacak üç farklı enerjinin etkisi altındayız. Bu yansımalar oldukça önemli. İlk enerjimiz Ay gezegeninin Koç burcu etkinliği. Bu ateşleyici güç sayesinde, bize ait olan tüm değerleri savunabilmemiz, korumamız ve kollayabilmemiz kolaylaşıyor. Ancak bir noktaya dikkat çekmek isterim ki, bu savunma kaba kuvvet kullanmak veya illa benim dediğim dedik şeklinde tepkilere yol açmamalı. Burası benim yuvam ve ben yuvamı dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı savunabilirim. Geleceğimi en iyi şekilde kurabilmek ve düzenleyebilmek için doğru adımlar atabilirim. Bu şekilde kullanıldığında hem bilinçaltınızdaki korkularınızdan arınırsınız hem de aile birliğini, dirliğini bozmadan yol alabilirsiniz. Günün bir önemli enerjisi ki, bu son derece değerlidir. Saat 04:14 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Jüpiter ve Venüs gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur.

    Bu güçlü oluşum altında, öncelikle inceleme, keşif, araştırma konularında başarılı adımlar atabilir, kısa yolculuklarla gelen şanslar elde edebilir, yazı, söz, ses ve iletişimin her türünde başarılı olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sizi saygıyla dinler, fikirlerinizi kabullenir ve sizi baş tacı yapabilirler. İnsanlarla öyle güzel bağlantılar kurarsınız ki, bunlar size maddi ve manevi anlamda kazanç şeklinde geri döner. Sınırlar içinde sınırsızlığın lezzetini yaşarsınız. Kardeşlerinizle kurduğunuz ittifak size mali ve manevi açıdan yarar sağlar. Neptün ve chiron astreodinin gökyüzündeki kavuşumu ise, maddi konularda farklı ve sıradışı özelliklerinizi ortaya koyarak gelir sahibi olmanızı sağlar. Bu oluşumları günlük olarak değil geniş bir süreye yayarak düşününüz. Ancak şu var ki fazlasıyla işinize yarayacağını biliniz.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.


    Kova
    20 Ocak - 18 Şubat

    Sevgili Kovalar, güne gayet hızlı, ateşli ve önderlik gücünüzü açığa çıkarıcı enerjilerle adım atmaktasınız. Ay gezegeninin Koç burcundaki ilerleyişi sizler açısından iletişimden haberleşmeye, yeni girişimlerden eskilerinin yoluna koyulmasına kadar her konuda hızlılık ve canlılık kazandırıcıdır. Üzerinde çalıştığınız, emek sarfettiğiniz işleri, plan ve projeleri insanlara yazı, söz veya haberleşme kanallarını kullanarak sunabilmenizi sağlar. Kısa ve uzun seyahatlerin simgesidir. Günün asıl önemli bir başka etkili enerjisi, Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu kavuşum, kişisel yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz yolunda başkalarıyla olan işbirliğinin simgesidir. Kendinizi nasıl güvende hissetmek istediğinizi, yaşamdan ve çevrenizdeki kişilerden gelen tepkilere nasıl karşılık vermenin sizler açısından doğru olacağını tespit edebilmenizi sağlar.

    Yani kişiye güç kazandırıcı ve kendi hayatını kontrol altına alabilmek için cesaret vericidir. Sahiplenmek, maddiyat, mallarınız, sizin için değerli olan ne varsa bunlar üzerindeki etkinliğinizi yükselticidir. Günün son enerjisi Neptün ve chiron astreoidinin gökyüzündeki kavuşumudur. Bu oluşum, yenilik anlamındaki her türlü işinizin önünde duran engelleri kaldırıcı ve şifalandırıcıdır. Bu oluşumları günlük mucizeler bekleme şeklinde değil, geniş bir zamanda gerçekleşecek olumlu gelişimler olarak düşünürseniz hem moraliniz yükselir hem de sıkıntılarınızı aşacak olmanın umudu içinde rahatlarsınız.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.



    Balık 19 Şubat - 20 Mart

    Sevgili Balıklar güne burcunuz üzerinde olumlu tesir yaratacak Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin kavuşum etkisi altında başlamaktasınız. Ondan önce bahsetmek istediğim yansıma Ay gezegeninin Koç burcu seyridir. Ay bildiğiniz gibi duyarlılık yönümüz, bilinçaltımız, ruhsal gücümüz, kısaca duygularımızla birebir alakalı astrolojik fenomendir. Koç burcunda ilerlediği günlerde duygular sertleşebilir, istekler ön plana çıkar, arzular kamçılanır ve içgüdüsel olarak ihtiyaçlarımızın mutlak karşılanması anlamında dışa karşı tepkiler verilir. Sizler için bunun anlamı maddi kazanç konusunda hırslanmanız ve ne olursa olsun rahat yaşamak adına neler yapabileceğinizi düşünmeniz şeklinde kullanılırsa faydalıdır. Hız ve canlılık Balığın derin sulardan yüzeye çıkmasını sağlar. Etrafındaki dünyayı algılayarak kendi adına en doğru rotayı belirleyerek yola devam etmesi demektir.

    Günün asıl önemli etkisi burcunuz üzerinde, yorumun ilk başında belirttiğim Jüpiter-Venüs gezegenlerinin kavuşumunun size sağlayacağı faydalardır. Bunlar ne olabilir? öncelikle dışa karşı güçlü duruşunuzu, çekiciliğinizi arttırır. Yaşamınıza girecek yeni bir kişinin işareti olabilir. Girişimlerinizin başarı olmasında, sorunlarınızı mücadele ederek kolayca çözmenizde arkanızdaki güçtür. Başkalarının dikkatini çekebilmeniz, farklı yeteneklerinizi ifade edebilmeniz, olmaz dediğiniz işleri olur hale getirmeniz bu enerji sayesinde kolaylaşır. Diğer yandan iç aleminiz zenginleşir, yaralarınız sarılır, hayata umutla yanaşmanız kolaylaşır. Yılın en olumlu enerjilerden birisidir. Umarım herşey gönlünüzce olur.

    Mutluluk, şans, bereket, huzur, sağlık ve aşk sizinle olsun.
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  5. #5
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Alıntı Damla1 Nickli Üyeden Alıntı
    him. tuturam amma olmasa bes????
    İnsallah olur 12 yılda bir oluyormus belki olur
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  6. #6
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    3.585

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Isa Bulaginda olmaq
    [

  7. #7
    Moderlər Kralica_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Yer
    Azerbaycan.Quba
    Mesajlar
    1.618

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Sag olsun
    Sende sagol melumata gore
    Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!

  8. #8
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Alıntı AgLaYaN_BuLuD Nickli Üyeden Alıntı
    Isa Bulaginda olmaq
    bir sey anlamadım desem
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  9. #9
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Alıntı Kralica_ Nickli Üyeden Alıntı
    Sag olsun
    Sende sagol melumata gore
    degmez canım
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

  10. #10
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    3.585

    Re: BuGüN DiLeK TuTuN!!!

    Alıntı Ruzgar_Gulu Nickli Üyeden Alıntı
    bir sey anlamadım desem
    Yeni Qarabağda olmaq istəyirəm
    [

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.