Nəzarətçilər: Deli_UREK, fidan494, Elif

He qardas seni bizde yaxsi basha dusuruk. Dilimizde ele de boyuk ferq yoxdur. Bu xosh xeberi verdiyin ucun cox saqol. İki qardas olke yene yanashi oldular. 3 ve 4 cu yerler. Elbetteki bunun ferqi yoxdur. Sevinclerde mushterek kederlerde...... Bayaqdan internetde gezinirem ki belke bir melumat tapa bilem netice nece oldu?? Bes birinci ikinci yerlerd kimlerdi ???Turkiye35 yazdı:Evet izledim bende
Azerbaycanın 3. olmasına çok sevindim. Attığım oylar boşuna gitmedi.
Bu arada Türkçemiz biraz farklı ancak umarım beni anlayabilmişsinizdir
"Tek Millet 2 Devlet"

kombat80 yazdı:He qardas seni bizde yaxsi basha dusuruk. Dilimizde ele de boyuk ferq yoxdur. Bu xosh xeberi verdiyin ucun cox saqol. İki qardas olke yene yanashi oldular. 3 ve 4 cu yerler. Elbetteki bunun ferqi yoxdur. Sevinclerde mushterek kederlerde...... Bayaqdan internetde gezinirem ki belke bir melumat tapa bilem netice nece oldu?? Bes birinci ikinci yerlerd kimlerdi ???Turkiye35 yazdı:Evet izledim bende
Azerbaycanın 3. olmasına çok sevindim. Attığım oylar boşuna gitmedi.
Bu arada Türkçemiz biraz farklı ancak umarım beni anlayabilmişsinizdir
"Tek Millet 2 Devlet"

ozan_106 yazdı:Tebrikler Azerbaycan.......Başarılarınızın devamını dilerim.......

Baku yazdı:ozan_106 yazdı:Tebrikler Azerbaycan.......Başarılarınızın devamını dilerim.......
Sağoluuuuuuuunnnnnnnnn

Bu forumda gəzən istifadəçilər: Heç bir qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur ve 0 qonaq