Her bayramda sevdiklerimizi ziyaret etmek, zeng etmek, eger zeng ede bilmirikse tebrik üçün SMS göndermek lazımdır. Ziyaret ve zeng ede bilmeyenler üçün yeni il SMS 2018 tebrik mesajları hazırladıq.

2017-ci il ağrılarımızla, sevinclerimizle geride qalacaq. 2018 daha çox ümid, daha çox sevinc, daha çox xoşbextlik getirsin. Heyatında gözel iller, xoşbext sabahlar, gerçek dostluqlar hemişe seninle olsun. Yeni ilin sene ve bütün sevdiklerine sağlamlıq, xoşbextlik, sevinc, müveffeqiyyet, bolca pul, sevgi ve dinclik getirmesini dileyirem. Yeni ilin mübarek olsun!

YENİ İLDE; Heyatı tuta bilmek, Sevgini qaçırmamaq, Kaş ki dememek üçün xülyalarını ikiyle çarp bu defe ... Ve onları reallaşdıracaq zamanı ayır özüne ... Yeni ilin mübarek!

2018-ci ilin ele bir il olsun ki, 2017-ci ilin bütün menfiliklerini bize unuttutabilsin .. İsteklerimizin reallaşacağı bir il dileyiyle ..

Yeni ilde melekler sehrini göstersin ve bütün sevinc ve xoşbextlikler sene gelsin. Yeni ilin mübarek olsun!

Qardaşlığın doğulduğu, sevgilerin birleşdiyi, belke durğun, belke yorğun, yene de xoşbext, yene de ümidli, yene de sevgi dolu neçe bele illere!