2017-ci ilin sonuna geldik. 2018-ci il yaxınlaşdıqca yeni il tebrikleri 2018 axtarışları da süret qazanır. Çünkü herkes öz sevdiklerine yeni il tebrik mesajları göndermek isteyir. Bunu diqqete alaraq adminlerimiz sizler üçün birbirinden maraqlı tebrik mesajları hazırladı. Diqqetinize çatdırırıq.

Şeker kimi şirin, nağıl kimi gözel bir il dileyirem...

İnsan, hediyyesini üreyi ile birlikde vermezse onda o hediyenin ne deyeri vardır. Yeni iller Tanrının bizlere verdiyi hediyyedir. En xoşbext günler seninle olsun..

Harada heyat varsa, orada ümid de vardır. Yeni ilde bütün ümidler ve müveffeqiyyetler seninle olsun. Yeni ilin Mubarek olsun!!!

Gül üçün tikana razı olarsınızmı, yoxsa tikanı da gülü de reddmi edersiniz? Yeni illerde güllerle dolu günlerin tikanları sizi düşmenleri qoruyan çırtlayar olsun. Yeni İliniz Mubarek olsun!!!

Dümağ yağan qar, ne yaşanmışsa yaşansın örter kecmişin sehvlerini... Yeni bir gelecek teqdim eder bize ve yeni bir başlanğıc... Yeni iliniz mübarek olsun...


TÜRKÇE YILBAŞI TEBRİK MESAJLARI

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2017 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...2018 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!


Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!


Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle... En içten sevgilerimle...