2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Ramazan Bayramı Təbrik Mesajları

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772

    Ramazan Bayramı Təbrik Mesajları

    Bu gün əllərinizi hər zamankindən daha çox açın. Ovucunuza mələklər gül qoysun, ürəyiniz coşsun. Ramazan bayramınız xeyrlərə səbəb olsun.

    Ramazan bayramının xalqımızın diriliyinə, məzlumların qurtuluşuna, insanlığın dinclik, barış və hidayətinə səbəb olmasını diləyərik. Neçə belə bayramlara.

    Yenə bayram səhəri, Kimi ailələriylə, kimi sevdikləriylə birlikdə. Yenə təkliyə salam saatı. Uzaqlaşmış sevgilər, çarəsiz hüznlərlə bayramınız mübarək olsun.

    Təklik nə ucsuz-bucaqsız mavi dənizdə, nə də bir çöl ortasında tək başına olmaqdır. Təklik sevdiklərindən uzaq bayramlarda tək qalmaqdır. Bayramınız mübarək olsun.

    Qurani - Kərimə inancın sona çatmasın, ürəyin nur ilə dolsun, ALLAH daim köməkçin olsun, Sənin də Ramazan bayramın mübarək olsun.

    Bayramlar, hisrliliklərin unudulduğu, insanların barıştığı, qardaşca qucaqlaşdığı günlərdir. Bayramlar, milli və dini duyğuların, inancların, ənənə və adətlərin tətbiq olunduğu bir cəmiyyətdə millət olma şüurunun şəkilləndiyi, qüvvətləndiyi günlərdir. Sevgi dolu və dinc neçə belə bayramlar keçirmək diləyiylə.

    Dostluğu, sevgini və gələcəyi...Çörəyimizi, süfrəmizi... Hüznümüzü, ağrımızı, təkliyimizi paylaşdığımız; birlik və birliyimizi, qardaşlıq və dostluğumuzu ən isti şəkildə hiss edəcəyimiz mübarək Ramazan Bayramınızı təbrik edər, xoşbəxtliklər diləyərəm.

  2. #2
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    81
    Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan bayramınız hayırlara vesile olsun.

    Ramazan Bayramı'nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. Kaç bile bayramlara.

    Yine bayram sabahı, Kimi aileleriyle, gibi sevdikleriyle birlikte. Yine yalnızlığa selam saati. Uzaklaşmış sevgiler, çaresiz hüzünlerle bayramınız mübarek olsun.

    Yalnızlık ne uçsuz bucaksız mavi denizde, ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda tek kalmaktır. Bayramınız mübarek olsun.

    Kur'an - ı Kerim'e inancın sona ermesin, kalbin nur ile dolsun, ALLAH daim yardımcın olsun, Senin de Ramazan bayramın mübarek olsun.

    Bayramlar, hisrliliklərin unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe qucaqlaşdığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu birkaç böyle bayramlar geçirmek dileğiyle.

    Dostluğu, sevgiyi ve geleceği ... Ekmeğimizi, soframızı ... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.