CESARETSIZ VE QORXAQSAN

Sevgi, eşq, məhəbbət ahqqında her şey yaza bilərsiniz. Sevgi şe'rleri, sevgi hekayələri və.s.

Nəzarətçilər: Deli_UREK, kombat80, fidan494, Elif

CESARETSIZ VE QORXAQSAN

Mesajgöndərən alena tarix Çərşənbə axşamı İyu 30, 2009 11:51 am

Bir rahatliq vae icimde .Sanki kureyimden bir yuk goturduler,rahatam indi.Cox yalanlar dedin bu zamana qeder,verdiyin hec bir sozu tutmadin.O qeder qorxaqsanki .Cox zavallisan sen, ozunu ne hesab edirsen? Seniden otru ozumu oldurecekdim? :D Hec basqa isim yoxdu.Her gun bura gelecem sen bilesenki, olmurem, yasayiram.Ey zavalli insan men sene dedim axi men derd ceke bilmirem.Men yasamagi,sevmeyi, gulmeyi sevirem.Sene dedim axi men ele sozler deyecemki bu seni casdiracaq.Men istedim son noqteni sen qoyasan.Sense buna imkan vermedin, cunki qorxaqsan.Turkler demisken odleksin isde :D Hadi sana gule-gule.Get kime isteyirsen ona sevirem de,artiq mende bir basqasina deyirem :lol: :lol: :P2
alena
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Qeydiyyat: Çərşənbə Mar 11, 2009 6:35 pm

Re: CESARETSIZ VE QORXAQSAN

Mesajgöndərən Xeyallarim tarix Çərşənbə axşamı İyu 30, 2009 5:43 pm

halaldi sene , isde bax bu , bax bele hec kes hec bir oqlan bele senin goz yaslarina layiq deyil bunu ki basa dusdunse demek duz yoldasan canim ,amma yegane sehv yene etdin cunki sen ele bilirsen basqa dediyin ondan yaxsi olacaq yox hec vaxt buna inanma , gerek ki telesmeyeydin , madamki telesdin onda allah yardimcin olsun ,xosbext ol
Xeyallarim
Azeri.net Sevdalısı
Azeri.net Sevdalısı

Qeydiyyat: Bazar Mar 22, 2009 1:53 pm

Mesajgöndərən sladkaya tarix Cümə İyu 03, 2009 1:44 am

alena yazdı:Bir rahatliq vae icimde .Sanki kureyimden bir yuk goturduler,rahatam indi.Cox yalanlar dedin bu zamana qeder,verdiyin hec bir sozu tutmadin.O qeder qorxaqsanki .Cox zavallisan sen, ozunu ne hesab edirsen? Seniden otru ozumu oldurecekdim? :D Hec basqa isim yoxdu.Her gun bura gelecem sen bilesenki, olmurem, yasayiram.Ey zavalli insan men sene dedim axi men derd ceke bilmirem.Men yasamagi,sevmeyi, gulmeyi sevirem.Sene dedim axi men ele sozler deyecemki bu seni casdiracaq.Men istedim son noqteni sen qoyasan.Sense buna imkan vermedin, cunki qorxaqsan.Turkler demisken odleksin isde :D Hadi sana gule-gule.Get kime isteyirsen ona sevirem de,artiq mende bir basqasina deyirem :lol: :lol: :P2

::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar::
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

Şəkil
İstifadəçi avatarı
sladkaya
Balaca Decel
Balaca Decel

Qeydiyyat: Cümə axşamı Yan 03, 2008 2:00 am
Yerləşmə: türkiye/trabzon

Mesajgöndərən sladkaya tarix Cümə İyu 03, 2009 1:45 am

sladkaya yazdı:
alena yazdı:Bir rahatliq vae icimde .Sanki kureyimden bir yuk goturduler,rahatam indi.Cox yalanlar dedin bu zamana qeder,verdiyin hec bir sozu tutmadin.O qeder qorxaqsanki .Cox zavallisan sen, ozunu ne hesab edirsen? Seniden otru ozumu oldurecekdim? :D Hec basqa isim yoxdu.Her gun bura gelecem sen bilesenki, olmurem, yasayiram.Ey zavalli insan men sene dedim axi men derd ceke bilmirem.Men yasamagi,sevmeyi, gulmeyi sevirem.Sene dedim axi men ele sozler deyecemki bu seni casdiracaq.Men istedim son noqteni sen qoyasan.Sense buna imkan vermedin, cunki qorxaqsan.Turkler demisken odleksin isde :D Hadi sana gule-gule.Get kime isteyirsen ona sevirem de,artiq mende bir basqasina deyirem :lol: :lol: :P2

cox hoshum geldi bundan süpperr:)
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

Şəkil
İstifadəçi avatarı
sladkaya
Balaca Decel
Balaca Decel

Qeydiyyat: Cümə axşamı Yan 03, 2008 2:00 am
Yerləşmə: türkiye/trabzon

Mesajgöndərən sus-qun tarix Bazar İyu 05, 2009 12:07 pm

cesaretsizlik cox pis sheydir.sevgini etiraf elemeyede cesaret lazimdir.
İstifadəçi avatarı
sus-qun
Qızışan Üzv
Qızışan Üzv

Qeydiyyat: Bazar ertəsi May 25, 2009 10:06 am

Mesajgöndərən Deli_UREK tarix Bazar İyu 05, 2009 12:14 pm

Bunu kime yazdin onu bilmek isterdim /.
Şəkil
İstifadəçi avatarı
Deli_UREK
Nəzarətçi
Nəzarətçi

Qeydiyyat: Bazar Yan 06, 2008 2:00 am
Yerləşmə: Azərbaycan

Mesajgöndərən alena tarix Bazar İyu 05, 2009 1:29 pm

Deli_UREK yazdı:Bunu kime yazdin onu bilmek isterdim /.
Niye bilmek isterdin men de onu bilmek isterdim :D :cool:
alena
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Mesajgöndərən alena tarix Bazar İyu 05, 2009 7:40 pm

sladkaya yazdı:
sladkaya yazdı:

cox hoshum geldi bundan süpperr:)
:D Beyendiyine sevindim, canim :D
alena
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Mesajgöndərən alena tarix Bazar İyu 05, 2009 7:46 pm

sus-qun yazdı:cesaretsizlik cox pis sheydir.sevgini etiraf elemeyede cesaret lazimdir.
Ilk novbede tuta bile bilmeyeceyin sozleri vermeyesen gerek ::yerivar::
alena
Fəal İstifadəçi
Fəal İstifadəçi

Qayıt Məhəbbət - Sevgi - Eşq

Kimlər xətdədir

Bu forumda gəzən istifadəçilər: Heç bir qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur ve 0 qonaq