Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Azerbaycan 2008 Eurovisiyon Mahnısı

  1. #11
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    Baki
    Mesajlar
    1.089
    Azerbaycanim en yuksek yerlerden birini tuttacaq insallah,diger yarismalarda gormusukde sanki onlar bizden artiq idi.qelebe bizimledi
    gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.

  2. #12
    Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    6.163
    Heç Azərbaycan musiqisinə oxşamır. Onların musiqisi ilə müsabiqəyə gedirik Qalib gələcəksək öz kültürümüzlə qalib gəlməliyik İnşallah yaxşı olar amma mən bəyənmədim.
    [
    Ya da
    [

  3. #13
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Yer
    baki
    Mesajlar
    775
    mende cox beyendim.ama onun sozleri mene maraqlidi onu kim yazib?


    qemini udmusam her nefesimde

    bitib her isteyim her hevesim de

    konlumun sizlayan kaman sesinde

    son vida qemini caldi ayriliq

  4. #14
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Yer
    Bakı
    Mesajlar
    1
    Azərbaycanı eurovisionda təmsil edəcək müğənni seçilib,amma hələ hansı mahnının oxunacağı müəyyən deyil.Videodakı Day after day mahnısı isə təmsil edəcək müğənnini seçmək üçün yazılıb.Eurovisionda oxunacaq mahnı isə yəqin ki 1 ay içində hazır olar.Mahnını azərbaycanlı bəstəkarlar yazacaq və amerikada oranjıman olunacaq.

  5. #15
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Yer
    Sankt-Peterburq, Rusiya..Azəriyəm
    Mesajlar
    845
    Alıntı ceng Nickli Üyeden Alıntı
    Eurovisionda ilk turda elenen mahnılardan bir olacaq
    Tamamilə razıyam. İlk dəfə olaraq bu yarışmaya
    [

  6. #16
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Yer
    Sankt-Peterburq, Rusiya..Azəriyəm
    Mesajlar
    845
    He
    [

  7. #17
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2007
    Yer
    İstanbul/ Türkiye
    Mesajlar
    240
    Mence seçilmiş 3 mahıdan en gözel olanı seçildi.Bu mahnıya pis deyerek heç ne ede bilmerik. Esas odur ki biz de bu müsabiqede iştirak edirik. Bir de onsuzda mahnı seçilib.İndiiden sonra bizim meqsedimiz her kesin bir olub Azerbaycanı desteklemeyidir.İnşaallah bacardığım qeder Azerbaycana ses verecem.

  8. #18
    Moderlər Deli_UREK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Latvia Riga
    Mesajlar
    1.485
    Əziz dost,

    Mənfur qonşumuz Ermənistan milli mədəniyyətimizə təcavüzünü davam etdirir. 2008-ci ildə Eurovision musiqi müsabiqəsində Ermənistanı təmsil edəcək Sirusho Azərbaycan musiqisinin qiymətli nümunləri olan "Dilbərim", "Qaragilə" və "Sarı gəlin" mahnılarının remixindən ibarət "Shorora" adlı musiqi nömrəsi ilə çıxış etməyi planlaşdırır. Milli musiqimizə və mədəniyyətimizə qarşı bu çirkin addımın qarşısını almaq üçün Sizləri etiraz kampaniyasına dəvət edirik. Bunun üçün aşağıdakı məktubun Eurovision 2008 musiqi müsabiqəsi təşkilat komitəsi üzvlərinə göndərilməsi xahiş edilir.

    -------- Məktubun başlığı (Subject) --------------


    Stop Armenian cultural aggression!


    -------- Məktubun mətni --------------


    "Dear Members of the Organizational Committee of Eurovision-2008 Song Contest & Europian Broadcasting Union.

    I request You to demand from Armenia to change the song that has been selected to represent it in Eurovision-2008. Firstly, this song is a potpourri made of three well-known Azerbaijani folk songs i.e. “Dilberim”, “Garagile” and “Sary Gelin” and this fact is a clear infringement of copyright. Secondly, according to terms of the Contest every participant should submit a song composed recently and not promoted commercially yet. But the song selected by Armenia doesn’t meet these requirements. Armenia should be forced to oblige to the requirements otherwise Armenia should be stricken off the list of participants of Eurovision-2008 and the Armenian representative (Sirusho) should be prohibited from performing the above-mentioned potpourri in this honored Contest.
    Sincerely,
    <S>

    -------------------------------------------------------------------

    Eurovision 2008 müsabiqəsinin təşkilat komitəsinin üzvlərinin e-mail ünvanları:

    [email protected],[email protected],[email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

  9. #19
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Yerixo
    Mesajlar
    1.946
    6 mahni var idi... mene gore bun mahni obur mahnilarin yaninda toya bayrama getmeli... Azerbaycandan daha yaxsi bir mahni gozleyirdim... Cox pis deyil, amma yaxsi da deyil... Lordes kimi... Lordes-2! Ne ise... ele yada bele... indi bu mahninin dalinda durmaliyiq... Dunyadaki Turkler demeli indi iki defe ses vermeli... Turkiye ve Azerbaycan... Almanya-Fransa-Belcika-Hollandiya-Gurcustan kimi olkelerdeki Turkler ve Azeriler demeli cox ses vermeli...

    Isteseler mahnina nese Azerbaycan melodiyalari elave de edebilerler aranje ederlerken! Pis de olsa yaxsi da olsa ozumuzundu dee! Elbette sesim Azerbaycan ucun!
    Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.