4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Türk hack qrupu ermənipərəst vəkilə dərs verdi

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772

    Türk hack qrupu ermənipərəst vəkilə dərs verdi

    Fransanın ermənipərəst vəkili Valerie Boyerin səhifəsi valerie-boyer.fr Türk hack qrupu tərəfindən ələ keçirilib. Sayta Türk bayrağı qoyulub və aşağıdakı mətn yazılıb. Eşq olsun belə oğlanlara...




    Türkçe:
    O kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki! "Ermeni Soykımı Diye Birşey Yoktur" diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz. Sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan Cezayir de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun! Biz biliyoruz ki Türkiye de yaşayan Ermeniler sizin ülkenizde yaşayan ve diyasporadan nemalanan Ermeni lerden çok daha farklı! Siz diyaspora Ermenileri Devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. Siz Fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız!

    English:
    You are such a respectful-to-thoughts-freedom country that you put people in jail, anyone who tells the truth by saying "There is no such thing as Armenian genocide"! You have such a two-faced government that you talk to us in a different, to other countries in a more different way. Your council primarily must talk about the genocide-which is a crime against humanity- you did in Algeria!! We know that the Armenians that live in Turkey are more different from the ones that live in your country and accumulate interest the of Armenian Diasporaones. You, the diaspora Armenians are such cowards that you dont have guts to open up the Armenian archives and face the truth. You, French people are so pitiful and pathetic that you are disregarding the truths for votes!!

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    I Am From Azerbaijan
    Mesajlar
    2.818

    Re: Türk hack qrupu ermənipərəst vəkilə dərs verdi

    Afərin
    [

  3. #3
    Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Mesajlar
    2.430

    Re: Türk hack qrupu ermənipərəst vəkilə dərs verdi

    Eşq olsun...
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

    Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

  4. #4
    Moderlər
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    2.892

    Re: Türk hack qrupu ermənipərəst vəkilə dərs verdi

    Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.