4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Azeri.net saytından nə üçün inciyirik?

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772

    Azeri.net saytından nə üçün inciyirik?

    Salam!
    Son vaxtlar saytda sıx sıx "Haradadı bu köhnə istifadəçilər?" məzmunlu mövzular açılır. Nədənsə birbirindən inciyənlər saytı tərk edir. Elə bil saytı tərk edəndə məsələ həll olur. Lakin heç kəs fikirləşmir ki bu sayt sadəcə bir nəfərin deyil axı. Azərbaycanımızın saytıdı. Burada sadəcə Azərbaycandan yox bütün dünya dövlətlərindən istifadəçilər gəlir. Qardaş Türkiyədən, Rusiyadan, İrandan çoxlu istifadəçilər var saytda.

    Saytın sahiblərini demək olar ki heç kim tanımır. Bəzi saytlarda olduğu kimi saytın hər yerində özlərini reklam etmirlər. Hər tərəfə öz nömrələrin, şəkillərin qoymurlar. Saytı açıb biz istifadəçilərin ixtiyarına veriblər. Bundan əlavə nə Azerbaycanli nə də Ceng burada heç kimin xətrinə dəymir. Hamı saytın sahiblərindən razıdı. İstifadəçilər öz aralarında anlaşa bilmir. Öz aralarında problem olanda da saytı tərk edir.

    Məncə anlaşmazlıq olanda saytı tərk etmək yerinə o problemin həllinə çarə aramaq lazımdı. Erməni, Rus, Türk saytları dünyaya meydan oxuyur. Özləri haqqında məlumatları dünyaya çatdırır. Gəlin biz də birbirimizdən inciyib saytı buraxmaq yerinə birlik olaq və saytımızı dünyaya və ölkəmizə tanıtmaq üçün özümüzə söz verək. Əlbir olaq.

    Mənim bu cür bir təklifim var. Gəlin hər birimiz oxuduğumuz məktəbdə, universitetdə və ya işlədiyimiz yerlərdə saytı ən az 15 20 nəfərə xəbər verək. Onları sayta dəvət edək. O vaxt bura hər gün istifadəçi ilə dolu olacaq görəcəksiniz.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Mesajlar
    512

    Re: Azeri.net saytından nə üçün inciyirik?

    Bence durum 15-20 kişiye bu siteyi önermek değil. Sitenin zaten gerektiği kadar hatta fazlasıyla üyesi var.

    Asıl önemli olan sitee içerisindeki muhabbet sohbet'tir. Birbirini kırmamak üzmemek, iğneleyici laflarda bulunmamaktır. Şahsen bu sitede zamanında elimden geldiğince aktif olamaya çalışan birisiydim ama baktım ki sevilmiyoruz. Türk olmamızdan dolayı mesafeli davranıyorlar. Bunun yanı sıra burada biraz samimi olmak için yorumda bulunulduğunda yalakalık tabiri veriyorlar. Sözlerimi üstüne alınacaklar alınıyordur eminim. Durum böyle olunca da ne ben girmek isterim nede herhangi birisi.

    Şu sitede biraz zamandır üyeyim ama hiç görmedim türk ve azeri kardeşliğini hoş sohbetini. Örnek sayt yoklaması gelen salam yazıyor gidiyor. Hal hatır soran 2-3 kişi dışında kimse yok. Veyahut herhangi başka bir mevzuda.

    Site canlı değil, hoş sohbet, muhabbet yok. Bunlar olsa eğer kimseye tavsiye etmek durumda kalınmaz. Cıvıl cıvıl olur heryer.

    Düşüncelerim bunlar.
    Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktunmu beni 40 yıl sevmekten.

  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    2.630

    Re: Azeri.net saytından nə üçün inciyirik?

    [b] Forumun reklama ehtiyaci yoxdur . hami burani taniyir .hele en gec men tanimisam .


    Forumun yaradicilarina tesekkurumu bildirirem.

    O ki, qaldi arada bas veren naraziliqlara sizinle bu meselede tamamile raziyam , burda heddinden artiq xosa gelmez soz sohbetler oldu .

    Ve forumun bu gune dusmesinde en boyuk gunah nezaretcilerde gorurem . beleki bura nezaretciler hec vaxt obyektiv qerar qebul etmediler . kimse kiminse padruqasi olduqundan her padruqasinin terefini tutdu .burda artiq teze user , kohne uset davasi gedirdi .

    Men forumun evevlki kimi olmasi ucun bu teklifi edirem . burda her 1 istifadeci ile hormetle davranilmalidir .
    hec kesin sexsi heyati bizi maraqlandirmamalidir . onemi olan muzakireye cixmis mesele ertafinda fikirlerimizi bolusmekdir .nelerise oyrenmek , nelerise oyretmekdir .
    gelin gunahgar axtarmayaq ilk once ozumuzden baslayaq hormet qoyaq ,hormet gorek.
    tesekkurler .b]

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    28

    Re: Azeri.net saytından nə üçün inciyirik?

    Men burani cox sevdim.Her gun gelecem.Dostlarima da tovsiyye edecem.

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.