öğleni söyliyim
ezogelin çorbası
ben yaptım
Nəzarətçi: fidan494

sweety_girl yazdı:Dondurma yedim

doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:Dondurma yedim
ben daha açılışı yapamadım annem izin vermiyor![]()

sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:Dondurma yedim
ablam izin vermiyodu ama yanında o kadar anlatdım ki kızın ağzı sulandı özellikle reklamlardaben denedim işe yaradı belki sende de işe yarar
![]()

vusal_21 yazdı:kecmis olsun doktot![]()
men yarpaq dolmasi ve dovğa yedimmm

doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:Dondurma yedim
ablam izin vermiyodu ama yanında o kadar anlatdım ki kızın ağzı sulandı özellikle reklamlardaben denedim işe yaradı belki sende de işe yarar
![]()
Yedim ama boğazım sizlere ömür Allahım sinir oluyorum böyle olunca sesim çıkmıyorrrrrr![]()
![]()
bu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim 

sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:Dondurma yedim
![]()
Yedim ama boğazım sizlere ömür Allahım sinir oluyorum böyle olunca sesim çıkmıyorrrrrr![]()
![]()
Geçmiş olsun.İnşallah benim yüzümden diğildirbu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim

doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:doktorT yazdı:sweety_girl yazdı:Dondurma yedim
![]()
![]()
Geçmiş olsun.İnşallah benim yüzümden diğildirbu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim
yok yaa senin yüzünden olur mu hiç benim pis boğazlığım![]()
![]()
![]()
az önce patates yedim daha doğrusu yiyemedim yine canlı hayvanlardan arta kalanlar vardı ( yanlış olmasın kurt falan değil ha tavuk ığğğğğğ )![]()

Bu forumda gəzən istifadəçilər: Heç bir qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur ve 0 qonaq