2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    15

    Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz

    Istanbuldan Tüm TÜRK kardeşlerimize selamlar olsun.

    Dünyada Türkçe konuşan tüm ülkeler bizim kardeşimizdir, aynı soydan geliyoruz. Ülkeler bölünmüş olabilir ama kardeşlik bölünemez Azerbeycan-Türkiye gibi kardeş ülkelerin daha çok bir birlerine destek olması lazımdır. Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz maalesef bu söylem tam olarak doğru.Ben hiç Azerbeycana gelmedim ama çok merak ediyorum. Allah nasip ederse bu sene Baküye gelmeyi planlıyorum, Azerbeycanda hiç arkadaşım yok benimle tanışmak isteyen olursa msn veriyorum.
    Selamlar

    Ahmet YILMAZ
    MSN: [email protected]
    Dekoratif Aydınlatma Direkleri
    Decorative Outdoor Lighting Poles

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3
    öncelikle kendimi tanıtayım, ben İstanbul'da okuyan bir lise öğrencisiyim, yaşım 17, adım Koray. Şu "türkün türkten başka dostu yoktur" lafını eleştirmek istiyorum, bu sadece bnm fikrimdir, isteyen takar isteyen takmaz, neyse:

    bence bu laf biraz yanlış çünkü bu laf türklerin kendini dünya üzerinde yalnız kalmış olduğunu söyler açık açık. eğer böyle düşünürsek hiçbir zaman türkün türkten başka dostu olmayacak. ama biz türkler, barışı temsil eden türkiye vatandaşları, en modern islam ülkesiyiz. böyle laflar bizi avrupadan çinden afrikadan soğutuyor. yani onlarla ilişkilerimiz kötüleşiyor, biz türkler her zaman her ülkenin vatandaşıyla iyi geçinmeliyiz, aşırı milliyetçilik hiç bir zaman fayda getirmez... neyse söyleceklerim bu kadar, teşekkür ederim...

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.