2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Pasaport ve Azerbaycan Vizesi

  1. #1
    Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Mesajlar
    2.430

    Pasaport ve Azerbaycan Vizesi

    Pasaport ve Azerbaycan Vizesi

    Eğer ÖSS'ye girip tercihlerinizde bir Azerbaycan üniversitesini yazarsanız ve kazanırsanız kazandı belgenizle (internet çıktısı) bulunduğunuz ilin/ilçenin emniyet müdürlüğünün pasaport departmanına başvurursanız sadece 81 YTL cüzdan bedeli ödeyerek 2 yıllık harçsız öğrenci pasaportu alabilirsiniz.Yaşınız o sırada 18'in altındaysa anne ve babanızın aynı anda pasaport departmanında hazır bulunması gereklidir.

    Normal olarak kendi imkanlarınızla Azerbaycan'a gidip okumak istiyorsanız maalesef cüzdan bedelinin dışında harç parasını da kendi cebinizden ödemeniz gerekmektedir.

    Pasaportumuz hazırlandıktan sonra gelelim vize almaya Gürcistan gibi Hristiyan ve belkide bizimle Azerbaycan kadar ilişkisi olmayan bir ülke bile bizden vize istemezken Azerbaycan'ın vize istemesi gerçekten bir tezat !

    Azerbaycan vizesini İstanbul-Ankara ve Iğdır'daki Azerbaycan Konsolosluklarından alabilirsiniz.

    Karayolu ile gidecekler vizelerini mutlaka konsolosluklardan almalıdır.

    Eğer havayolunu kullanacaksanız uçaktan inince 10$ karşılığında 2 aylık express turist vizesi alabilirsiniz.

    ( Önemli : Azerbaycan'a eğitim amaçlı gitmiyorsanız 1 aydan fazla durduğunuz zaman oturum almanız gerekmektedir.Aksi taktirde ülkeden çıkış yaparken sizi zorluklar bekleyebilir

    Eğitim amaçlı gideceğiniz için mümkünse vizenizi ülkeye gitmeden önce konsolosluklardan alın ve kazandı belgenizi ekleyerek " tahsil " vizesi almaya bakın.Zira turist vizesi alırsanız Azerbaycan'da bunu tahsil vizesine çevirtmek için cebinizden para gidecektir.

    Konsolosluktaki şahsi başvurularda vize için iki ülke arasındaki anlaşmalar gereği kesinlikle hiçbir ücret taleb edilmemektedir.
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

    Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    1

    Re: Pasaport ve Azerbaycan Vizesi

    Havalimaninda vize icin pasaport disinda hangi evraklari istiyorlar?

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.