2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Azerbaycanda Üniversite Kampüs Ortamı

  1. #1
    Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Mesajlar
    2.430

    Azerbaycanda Üniversite Kampüs Ortamı

    Azerbaycanda Üniversite Kampüs Ortamı

    Bu yazının başlığını okuyunca kampüs, öğrenci kulüpleri, kampüste üstüne uzanacağınız yeşil çimenlikler, her yerinde wireless denen nimetten yararlanacağınız bir yapı düşündüğünüze eminim.Ancak üzülerek söylüyorum ki bunların hiçbiri Azerbaycan'da mevcut değil Bu yüzden bu yazıyı okuyun ve bunları hayal ederek buraya gelmeyin sonra Onur gibi Azerbaycan'dan nefret etmeyin.

    Azerbaycan üniversitelerinde genel olarak birkaç üniversite hariç hiçbirisinde öğrenci kulübü bulunmamaktadır.Aslında bu olamayacağı anlamına gelmez ancak bizden önce kimse kurmamış bizde buna göre yok diyoruz.

    Kampüsler sadece derse gelip girmek için ayarlanmış sanki.Kantinler öyle bizim ülkemizdeki gibi büyük, temiz ve ucuz değil.Yine Türkiye'ye göre söylemek gerekirse kampüslerde bedava veya cüzi bir ücretle gidip kullanabileceğiniz yüksek süratte internet sağlayan salonlar ne yazıkki mevcut değil.Bunun yerine her konuda çok güzel bilgiler barındıran Rusça kitaplar bulunan kütüphaneler var.

    Buraya kadar anlattığım herşey gerçekten size hiç hoş gelmedi.Ancak inanın kendi imkanlarınızla güzel bir ortam kurarsanız bunların hiçbiri sizin için sorun olmayacaktır.Okul dışında zaman geçirip eğlenebileceğiniz, aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz çok ortam var.Ama dediğim gibi bu ortamları doğru arkadaş grubunuzla kullanabilirseniz...
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

    Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4

    Re: Azerbaycanda Üniversite Kampüs Ortamı

    YA BENDE GELMEYI DUSUNUYORUM DUSUNMIM MI YANI HUKUK FAKULTESINI OKUMAK ISTIYORUM:///

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.