Ben veda etmeyi pek beceremem. Duygularımı da pek aзığa vuramam zaten, hele bu veda зok daha zor geliyor. Aslında hiз bцyle bir son gцrьşmeye gerek yoktu. Ama insanın kanı durmuyor işte., ne varsa bu son anlarda.? Senden hatırlamanı bile istemiyorum., sadece temizliği ve saflığı yaşatalım bu aşkı kalbimizin bir kuytu kцşesinde!... Ne gьzel başlamıştı. İkimizde genзtik deli doluyduk, coşkunluğumuzun son safhasında kanımızın kaynadığı bir anda gцrdьk birbirimizi, sevdalandık.
Geceler boyu uykusuz kaldık birbirimizi dьşьnmekten, en gьzel heyecanları, en gьzel bakışları yaşadık. Hemen aşkı yaşadık, zamanı durdurup utanзları ve sitemleri yaşadık. Kavgaların en gьzellerini de biz yaptık. Зьnkь barışmakta ayrı bir zevk veriyordu bize.
Sevdik, sevildik, doruğuna vardık kutsal duyguların.Aşk yeminleri ettik tutamayacağımızı bile bile. Gьnlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık. Ne alaylı bakan gцzlere, ne karşı зıkan bьyьklere, ne de dost sцzьne aldandık. Kendi ateşimizde yandık, en цnemlisi bir birimizi anladık.
Romantik şarkıları serin aksam ьstьleri yaşadık seninle. En gьzel зiзekleri verdin bana. Rьyalarda bile hep ikimiz vardık. Gerзek aşkı tattık bunu sende biliyorsun.
Цyleyse hep aynı duygularla kalmalı değil mi? Biz birlikte olmasak da... gьzel başlayan зok gьzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz. Şimdi de ayrılığın en gьzelini en acısını yine biz yaşıyoruz...
Ne dersin bu da Allah’ın bir lьtfь değil mi bize? Lьtfen ağlama. Neden benimkilerle yarışıyor gцz yaşların? Sen benim gьзlь kocaman sevgilim değil misin? Gьзlьsьndьr sen... seni hep bцyle hatırlamak istiyorum, haydi sil gцzyaşlarını. Hava da kararmak ьzere, zaman bize hep acımasızdı zaten. Yine цyle зabuk olmamızı istiyor herhalde.
Sana bir şey sцylemek istiyorum. Mavi gцmleğin sana зok yakışıyor bir daha kız tavlamaya niyetlenirsen bu sцzlerim aklında bulunsun. Bir de kьзьk bir istek arkana dцnьp bakma tamam mı her şey burada bitsin, hoşзa kal...